צילום׃ בועז לביא, המעדניה של גולדשטיין
לביבות פטריות פורטבלו
לביבות עסיסיות עם פטריות. רכות, טעימות ואי אפשר לעמוד בפניהן
אלרן גולדשטיין | המעדניה של גולדשטיין
| פורסם 05/12/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
3 תפוחי אדמה בינוניים, מקולפים ומגורדים
2 בטטות בינוניות, מגורדות ומקולפות
2 בצלים בינוניים, קלופים ומגורדים
3 פטריות פורטבלו, פרוסות
עלים מ-2-3 גבעולי טרגון
3 ביצים
150 גרם גבינת כנען
3-4 כפות קמח
2 כוסות שמן
1/2 שקית אבקת אפייה
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל החומרים לבלילה אחידה.
2 מוסיפים את הפטריות והטרגון לתערובת בסיס.
3 מתבלים במלח ופלפל.
4 מטגנים את הלביבות.
* המתכון באדיבות המעדניה של גולדשטיין
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!