צילום׃ מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת

גרניטה תפוחים

ברד קפוא וקיצי של תפוחים אדומים, תפוחים ירוקים, אשכולית בשביל המרירות ומשמשים בשביל החופש הגדול. למתקדמים יש גם הצעת הגשה מגניבה פלוס

איב ענן | מאסטר שף | פורסם 16/08/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 תפוח אדום, חתוך גס

2 תפוח ירוק חמוץ, חתוכים גס

פלחים מחצי אשכולית (ללא הלבן)

2 משמשים טריים מגולענים

חצי כוס מים

להגשה:

1 תפוח ירוק

1 תפוח אדום יפה

פלח דקיק של אשכולית אדומה

אופן ההכנה:

1 מרסקים את המצרכים (מלבד המים) לגרניטה בבלנדר למחית דלילה. מוסיפים חצי כוס מים תוך כדי פעולת המכשיר. מעבירים במסננת על מנת לקבל את הנוזל בלבד. שמים בקופסא או קערה ושמים את הנוזל במקפיא.

2 לאחר 15 דק' במקפיא - בוחשים. חוזרים על פעולת הבחישה וההקפאה עוד 4 פעמים, או עד לקבלת ברד.

3 להגשה: חותכים פרוסת תפוח ירוק לגפרורים דקים בעובי 2 מ"מ. חותכים את הראש של התפוח האדום כמו כובע ומרוקנים את התפוח עם רינג. מעבירים את הגרניטה לתפוח, ומקשטים בגפרורי תפוחים ופלח דקיק של אשכולית אדומה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.