צילום׃ דניאל בר און
מנדרינה חתוכה, מונחת על שמנים ושבבי קרח
מנת ביניים מרעננת את החך של מנדרינה עם שמן זית ומלח גס
שלמה עזרן | מאסטר שף
| פורסם 28/03/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
מנדרינה אחת
קוביית קרח כתושה
שש כפות שמן זית
4 כפות שמן שקדים
2 כפות שמן אגוזים
מלח ים גס
אופן ההכנה:
1 מפלטים את המנדרינה, מסדרים בצלחת שטוחה.
2 יוצקים את השמנים ומפזרים את הקרח הכתוש. בוזקים מעל הכל מלח ים גס לפי הטעם ומגישים.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים