תמונת AVI׃ mako

מרק דגים הונגרי

מרק אדום על בסיס קרפיון, עם הרבה פפריקה כמו שהונגרים אוהבים

עידו קרוננברג | מאסטר שף | פורסם 05/01/14 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.3 24 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1.5 ק"ג קרפיון
500 גרם דגים אחרים
3 בצלים
1 עגבנייה קצוצה
1 פלפל ירוק קצוץ
2 כפיות פפריקה אדומה
כפית גדושה פפריקה חריפה
מלח

אופן ההכנה:

1 מבשלים את האדרות ואת ראש הדג בסיר עם 2 ליטר מים ועם בצל אחד. קוצצים את שני הבצלים הנותרים.

2 מאדים את הבצלים הקצוצים בסיר נוסף. מסננים את המרק, ומוסיפים אליו את הבצל המאודה, העגבנייה, הפלפל הירוק והתבלינים.

3 מביאים את המרק לרתיחה נוספת, מוסיפים את הדגים ומבשלים עוד 20 דקות. מוציאים את הדג לצלחת ועליו יוצקים את המרק.

4 מגישים עם שמנת, לחם לבן טרי, חמאה ומלח.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים