ארוחת בוקר עולמית
הטוב מכל העולמות: פירות טרופיים עם נענע ושוקולד לבן, מגדל חביתות מביצי שליו ואווז מטוגן, לצד לחם סודה וממרח גבינה עשיר
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיבינוני
- כשרות לא כשר
מרכיבים :
למגדל בייקון מדומה:
ביצי שליו
חזה אווז
ללחם סודה:
3.5 כוסות קמח
1 כפית מלח
1 אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתייה
1.5 כוסות רוויון
50 גרם חמאה
בצל ירוק קצוץ
לממרח גבינה:
חצילים קטנים
גבינה לבנה
בצל ירוק
נענע
שמן זית
מלח
לסלט פירות:
פירות טרופיים ואגס חתוכים קצוצים דק
פצפוצי שוקולד לבן
מיץ הדרים
אופן ההכנה:
1 למגדל: פורסים פרוסות דקות של חזה אווז. על מחבת פסים מטגנים קלות. מטגנים ביצי עין קטנות מביצי שליו.
2 ללחם הסודה: מערבבים את החומרים היבשים (קמח, מלח, סודה ואבקת אפייה) עם הרוויון. ממיסים את החמאה ומערבבים פנימה. מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ. מקמחים את הידיים ויוצרים מהבצק לכדור.
3 מסדרים בתבנית ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 40-45 דקות.
4 לממרח גבינה: שורפים את החצילים על אש ומקלפים. מערבבים את הגבינה עם הבצל הקצוץ, הנענע, מעט מלח ומעט שמן זית ומועכים פנימה חציל אחד.
5 לסלט פירות: קוצצים את הפירות, מוסיפים נענע קצוצה, פצפוצי שוקולד לבן ומיץ הדרים מקלמנטינות.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים