צילום׃ בועז לביא, המעדניה של גולדשטיין
לביבות מסורתיות
לביבות בגרסה הקלאסית, עם תפוחי אדמה, בטטות וגבינה, לפי השף אלרן גולדשטיין
אלרן גולדשטיין | המעדניה של גולדשטיין
| פורסם 05/12/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
3 תפוחי אדמה בינוני מקולפים ומגורדים (או בטטה)
2 בטטות בינוני מגורדים קלופים (או תפו"א)
2 בצלים בינוניים, קלופים ומגורדים
3 ביצים
150 גרם גבינת כנען
3-4 כפות קמח
2 כוסות שמן
1/2 שקית אבקת אפייה
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1 מערבבים את החומרים לבלילה אחידה.
2 מתבלים במלח ובפלפל.
3 מטגנים את הלביבות.
המתכון באדיבות המעדניה של גולדשטיין
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!