צילום׃ חיים יוסף, mako אוכל
ארטיק בננה שוקולד קוקוס
אם יש משהו יותר טוב מארטיק - זה ארטיק בלי רגשות אשם: כל מה שיש בארטיק הביתי הזה זה בננה, תמר, קוקוס, קקאו ותמצית וניל, והוא עשיר, מפנק וכיפי. איך מגישים? אל דאגה, יש לנו יופי של פטנט
אוכל טוב | mako אוכל
| פורסם 24/12/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
2 בננות, חתוכות גס
1 תמר מג'הול
1/2 כוס חלב (מאיזה סוג שרוצים)
1/2 כפית תמצית וניל
2 כפות שבבי קוקוס מיובש לא ממותק
כף אבקת קקאו לא ממותקת
להגשה:
4 כוסות נייר קטנות (כוסות אספרסו)
2 קשים מפלסטיק, חזקים יחסית
אופן ההכנה:
1 טוחנים במעבד מזון בננות, תמר, חלב ותמצית וניל לעיסה חלקה.
2 מוסיפים למיכל מעבד המזון קקאו ושבבי קוקוס ומערבבים היטב.
3 מחלקים את התערובת באופן שווה בין הכוסות. חותכים את הקשים לשני חצאים ותוקעים במרכז כל כוס. מקפיאים לילה אחד לפחות.