צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

צ'יפס פסטה

זוכרים את הפסטה פטה בתנור מטיקטוק שחירפנה את הרשת? אז עכשיו להיט חדש עם פסטה השתלט לנו על הפיד: פסטה קראנצ'ית בקלי קלות שלא מצליחים להפסיק לנשנש. אם ברשותכם מכשיר לטיגון באוויר חם - זה הזמן להשתמש בו

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 05/07/21 
  • זמן עבודהחמש דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 160 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילת פסטה

3 כפות גבינת פרמזן (לא חובה)

כפית עשבי תיבול טריים או תבלינים יבשים 

מלח

פלפל שחור

כף שמן 

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

2 כשהפסטה מוכנה, מסננים אותה ממי הבישול ומעבירים לקערה.

עוד מתכונים ב-10 דקות

3 מוסיפים את כל יתר החומרים ומערבבים.

4 מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומפזרים מעליו את הפסטה בשכבה אחת (אפשר גם להשתמש במכשירי טיגון אוויר חם ללא שמן).

צ'יפס פסטה בתנור (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
לפזר ככה שאף חתיכה לא עולה על חברתה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

5 מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כרבע שעה או עד הזהבה.

6 מגישים חם, מומלץ לד מטבלים.

מומלץ להגיש עם מטבל (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
מומלץ להגיש עם מטבל|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננובאם אתם עוד לא שם.