פרוזן יוגורט עם פירות, גרנולה ודבש

אם תבקשו מאיתנו לבחור משהו אחד לאכול עד סוף הקיץ, כנראה שנבחר בפרוזן יוגורט, ואם אפשר - כזה שמגיע עם המון תוספות מרעננות. הנה מתכון סופר קל להכנה, לכם רק נשאר לבחור את הפירות

אורלי פלאי-ברונשטיין | mako אוכל | פורסם 27/07/16 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 242 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לפרוזן יוגורט (תבנית 6 שקעים מסיליקון):

1 גביע יוגורט יווני

3 כפות דבש

1 מכל שמנת מתוקה

2 כפות סוכר

להגשה:

סלט פירות טריים

דבש

גרנולה

אופן ההכנה:

1 מערבבים את היוגורט עם הדבש עד לקבלת מרקם אחיד.

2 מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת רכה ויציבה.

3 מערבבים את היוגורט לתוך הקצפת.

4 מחלקים את התערובת בתבנית הסיליקון ומקפיאים למשך 4 שעות עד לקבלת מרקם יציב.

5 מגישים עם סלט הפירות, הדבש והגרנולה.

>> עוד מתכונים עם יוגורט