צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

כריך סלט ביצים הכי טעים שיש

כשמכינים סלט ביצים כמו שצריך, עם הפרופורציות הנכונות והכמות המדויקת של המיונז - מדובר במאכל שקשה להתחרות בו. הנה הכריך שיוכיח לכם את זה

זוהר גולן | mako אוכל | פורסם 01/01/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 100 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לחמנייה ארוכה לבנה

בצל קטן, קצוץ

מעט שמן, לטיגון

3 ביצים קשות

כפית מיונז

מלח

פלפל שחור

שני מקלות בצל ירוק

רצועות פלפל אדום, טרי, קלוי או כבוש

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל עד להזהבה ובינתיים מגררים את הביצים הקשות בפומפייה גסה.

2 מערבבים בקערה את הבצל, הביצים, המיונז, המלח והפלפל.

3 מורחים את הלחמנייה בכמות נדיבה של סלט ביצים. מוסיפים את הירקות וסוגרים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> איך מכינים כרובית מוקרמת בתנור?