צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל
כריך סלט ביצים הכי טעים שיש
כשמכינים סלט ביצים כמו שצריך, עם הפרופורציות הנכונות והכמות המדויקת של המיונז - מדובר במאכל שקשה להתחרות בו. הנה הכריך שיוכיח לכם את זה
זוהר גולן | mako אוכל
| פורסם 01/01/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לחמנייה ארוכה לבנה
בצל קטן, קצוץ
מעט שמן, לטיגון
3 ביצים קשות
כפית מיונז
מלח
פלפל שחור
שני מקלות בצל ירוק
רצועות פלפל אדום, טרי, קלוי או כבוש
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל עד להזהבה ובינתיים מגררים את הביצים הקשות בפומפייה גסה.
2 מערבבים בקערה את הבצל, הביצים, המיונז, המלח והפלפל.
3 מורחים את הלחמנייה בכמות נדיבה של סלט ביצים. מוסיפים את הירקות וסוגרים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!