צילום׃ רענן כהן
נקניקיית ירקות ומוצרלה
נקניקייה צמחונית וטעימה? מדובר בבשורה של ממש: קישוא, כרובית ובטטה, עם מוצרלה מעושנת ורוטב בשמל, שהופכים ביחד לנקניקייה אמיתית (עם ציפוי סינטטי כמובן). צמחונים - רוצו להכין. בעצם גם כל השאר
מסימליאנו די מטאו | מאסטר שף
| פורסם 09/08/15
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
1 קישוא, חתוך גס
תפרחות כרובית מראש בגודל בינוני
1 בטטה, קלופה וחתוכה גס
200 גרם גבינת מוצרלה מעושנת, מגוררת
100 גרם רוטב בשמל
מעיים סינטתיות
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הירקות בסיר עם מים בערך 15 דקות או עד ריכוך. מסננים היטב.
2 טוענים במטחנת בשר ביחד עם הגבינה.
3 מעבירים לקערה ומוסיפים את רוטב הבשמל. טועמים ומתבלים לפי הטעם.
4 מנקנקים במכונת נקנקיות עם מעיים סינטתיות.
6 צורבים במחבת עם מעט שמן דקה מכל צד ומגישים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.