צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
פיצה אישית במיקרוגל
לפעמים אנחנו לא רעבים עכשיו, אלא רעבים כבר מלפני שעה. רון יוחננוב מבריק עם מתכון היסטרי לפיצה במיקרו (כן!) בול לרגעים כאלה: בצק פלא שמכינים בצ'יק, רוטב, גבינה, תוספות ומיקרוגל. זה כל מה שאתם צריכים
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 09/02/21
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (1 מנות):
50 גרם (3 כפות גדושות) קמח תופח
30 מ"ל (2 כפות) חלב
קורט מלח
רוטב פיצה
גבינת מוצרלה או גבינה צהובה, מגורדת
תוספות לבחירה
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את הקמח, החלב והמלח עד שמתגבש בצק. מגלגלים את הבצק לכדור ובעזרת מערוך משטחים לצורה של פיתה.
2 מניחים על צלחת חסינת חום ומחוררים את הבצק בעזרת מזלג.
3 מכניסים למיקרוגל ל-40 שניות.
4 מוציאים את הבצק מהמיקרוגל, מוסיפים את הרוטב והגבינה הצהובה ותוספות שאוהבים ומכניסים לעוד 20 שניות (כמובן שהזמנים יכולים להשתנות קצת בין מיקרו למיקרו).
5 מגישים חם.
** המתכון בהשראת Emma's Goodies
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם.