צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

פיצה אישית במיקרוגל

לפעמים אנחנו לא רעבים עכשיו, אלא רעבים כבר מלפני שעה. רון יוחננוב מבריק עם מתכון היסטרי לפיצה במיקרו (כן!) בול לרגעים כאלה: בצק פלא שמכינים בצ'יק, רוטב, גבינה, תוספות ומיקרוגל. זה כל מה שאתם צריכים

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 09/02/21 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 311 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

50 גרם (3 כפות גדושות) קמח תופח 

30 מ"ל (2 כפות) חלב

קורט מלח

רוטב פיצה

גבינת מוצרלה או גבינה צהובה, מגורדת 

תוספות לבחירה 

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את הקמח, החלב והמלח עד שמתגבש בצק. מגלגלים את הבצק לכדור ובעזרת מערוך משטחים לצורה של פיתה. 

2 מניחים על צלחת חסינת חום ומחוררים את הבצק בעזרת מזלג.

3 מכניסים למיקרוגל ל-40 שניות. 

4 מוציאים את הבצק מהמיקרוגל, מוסיפים את הרוטב והגבינה הצהובה ותוספות שאוהבים ומכניסים לעוד 20 שניות (כמובן שהזמנים יכולים להשתנות קצת בין מיקרו למיקרו). 

5 מגישים חם. 

** המתכון בהשראת Emma's Goodies

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננובאם אתם עוד לא שם.