צילום׃ דרור עינב, כולם אופים עכשיו

כמו באמריקה: מילקשייק וניל עם רוטב שוקולד, קצפת ופאדג'

בזמן האחרון תמונות של מילקשייקים משוגעים צצות בכל מקום, והאמת היא שמדובר באחד הפינוקים הכי פשוטים להכנה - אז למה לא? קבלו מתכון למילקשייק מושקע עם תוספת של פאדג' שוקולד. החיים מתוקים

עודד ברנר | כולם אופים עכשיו | פורסם 04/05/16 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 34 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לגנאש:

150 גרם שוקולד מריר

100 גרם שוקולד חלב

250 גרם שמנת מתוקה

לפאדג':

4 ביצים

40 גרם סוכר

200 גרם שוקולד מריר

100 גרם חמאה

30 גרם קמח

קורט מלח

למילקשייק:

350 גרם גלידת וניל איכותית עם עוגיות

חצי מכמות הגנאש

לקצפת:

200 גרם שמנת מתוקה

100 גרם קרם פרש

30 גם סוכר

חצי מקל וניל

אופן ההכנה:

1 מכינים את הגנאש: שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה. מביאים את השמנת המתוקה לרתיחה, יוצקים על השוקולד ומערבבים היטיב עד לקבלת רוטב אחיד. 

2 מכינים את הפאדג': מקציפים ביצים וסוכר כ-5 דקות. 

3 ממיסים את השוקולד והחמאה, מערבבים ומוסיפים לקציפת הביצים.

4 מנפים את הקמח והמלח ומוסיפים לתערובת. 

5 יוצקים לתבנית מרובעת 20 ס"מ, ואופים ב-170 מעלות 15-20 דקות.

6 מערבבים במיקסר את הגלידה עם חצי מכמות הגנאש. 

7 מכינים קצפת: מערבבים בסיפון (מכשיר להכנת קצפת) יחד את כל החומרים, מכניסים שני בלוני גז ומקררים כשעה במקרר. מנערים לפני השימוש.

>> לכל מתכוני כולם אופים עכשיו