כמו באמריקה: מילקשייק וניל עם רוטב שוקולד, קצפת ופאדג'
בזמן האחרון תמונות של מילקשייקים משוגעים צצות בכל מקום, והאמת היא שמדובר באחד הפינוקים הכי פשוטים להכנה - אז למה לא? קבלו מתכון למילקשייק מושקע עם תוספת של פאדג' שוקולד. החיים מתוקים
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לגנאש:
150 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
250 גרם שמנת מתוקה
לפאדג':
4 ביצים
40 גרם סוכר
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
30 גרם קמח
קורט מלח
למילקשייק:
350 גרם גלידת וניל איכותית עם עוגיות
חצי מכמות הגנאש
לקצפת:
200 גרם שמנת מתוקה
100 גרם קרם פרש
30 גם סוכר
חצי מקל וניל
אופן ההכנה:
1 מכינים את הגנאש: שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה. מביאים את השמנת המתוקה לרתיחה, יוצקים על השוקולד ומערבבים היטיב עד לקבלת רוטב אחיד.
2 מכינים את הפאדג': מקציפים ביצים וסוכר כ-5 דקות.
3 ממיסים את השוקולד והחמאה, מערבבים ומוסיפים לקציפת הביצים.
4 מנפים את הקמח והמלח ומוסיפים לתערובת.
5 יוצקים לתבנית מרובעת 20 ס"מ, ואופים ב-170 מעלות 15-20 דקות.
6 מערבבים במיקסר את הגלידה עם חצי מכמות הגנאש.
7 מכינים קצפת: מערבבים בסיפון (מכשיר להכנת קצפת) יחד את כל החומרים, מכניסים שני בלוני גז ומקררים כשעה במקרר. מנערים לפני השימוש.