צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
תפוחי אדמה מטוגנים עם שמנת חמוצה
בצל ותפוחי אדמה מטוגנים, מוגשים עם שמנת חמוצה ופרוסות סלמון מעושן
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 30/01/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
3 בצלים חתוכים לרצועות
6 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
מלח
פלפל שחור
250 מ"ל שמנת חמוצה
חופן עירית קצוצה
3 חתיכות סלמון מעושן
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל בסיר כ-3 דקות. מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים כ-10 דקות נוספות, תוך כדי עירבוב מדי פעם. מתבלים עם מלח ופלפל.
2 בודקים שתפוחי האדמה הזהיבו מצד אחד והתרככו מצד שני. במידה ולא, מטגנים כ-5 דקות נוספות.
3 מערבבים את השמנת החמוצה עם העירית, ואת פיסות הסלמון חותכים ל-3 יחידות כל אחת. מגישים מעל תפוחי האדמה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!