תמונת AVI׃ mako

סנדוויץ' בקר וסנט מור

כריך אחד שיש בו מהכל: גם בשר, גם גבינה, גם תמרים, גם תפוח עץ וגם רכז רימונים. מרגיש לכם יותר מדי? קודם תטעמו

נטע רפאלה מרוקו | מאסטר שף | פורסם 05/01/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות לא כשר
Rating: 2.5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לחם ארטיזן אגוזים
תמרי מג'הול
פילה בקר
גבינת סנט מור
נבטי אלפלפא
תפוח ירוק, פרוס דק
רכז רימונים

אופן ההכנה:

1 מגלענים את התמרים, מקלפים ופורסים על הלחם.

 

2 צורבים מעט את הפילה ופורסים לפרוסות דקות. מניחים 3 פרוסות על הלחם, ועליהן מורחים גבינת סנט מור.

 

3 מסדרים את הנבטים על הפרוסה השנייה של הלחם. מוסיפים פרוסות תפוח ומתיזים מעט רכז רימונים. סוגרים ומגישים.

 

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים