צילום׃ רענן כהן
נקנקיית בקר וחזה אווז עם מוצרלה
השילוב של בשר בקר איכותי עם חזה אווז ומוצרלה קנה אותנו מיד. העובדה שכל זה מגיע בתוך נקניקייה אחת, רק גרמה לנו לאהוב את המתכון הזה אפילו יותר. דברים טובים מגיעים בנקניקיות
מיכל אפשטיין | מאסטר שף
| פורסם 09/08/15
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות לא כשר
מרכיבים (6 מנות):
350 גרם בשר טחון
150 גרם חזה אווז טחון
כפית זרעי כוסברה
כפית זרעי שומר
2 שיני שום כתושות
½ צ'ילי אדום (אפשר יותר או פחות) קצוץ דק
5-6 עלי מרווה קצוצים
1/3 צרור פטרוזיליה, קצוץ דק
מלח ופלפל
50 גרם כדורי בייבי מוצרלה
מעיים של טלה או סינטתיות
אופן ההכנה:
1 במחבת, מחממים את זרעי הכוסברה והשומר וכותשים במכתש ועלי.
2 במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את הבשר, השום, הצילי ועשבי התיבול לתערובת אחידה. מוסיפים את הזרעים הכתושים לתערובת הבשר ומתבלים מלח ופלפל. חותכים גם את הגבינה ומערבבים ביד לתוך תערובת הבשר.
3 מנקנקים את עיסת הבשר ויוצרים נקנקיות.
4 מבשלים במחבת עם מעט מים 3-4 דקות.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.