תמונת AVI׃ מאסטר שף

קישואים ממולאים עם אפונה ופול

קישואים ממולאים בשר טחון, מונחים על תבשיל ביתי ירוק וזריז. כמה פשוט, ככה גאוני

סמדר וקנין | מאסטר שף | פורסם 17/11/10 
  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 288 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1/2 חבילת אפונה קפואה

1/2 חבילה פול קפוא

3 קישואים

1 בצל

300 גרם בשר בקר טחון

1/2 צרור פטרוזיליה

1/2 צרור כוסברה

1/2 צרור  שמיר

מלח

פלפל שחור

כורכום

אבקת מרק עוף (לא חובה)

שמן

אופן ההכנה:

1 טוחנים את הבשר עם הפטרוזיליה והכוסברה, מתבלים במלח, פלפל שחור ומעט כורכום ומוסיפים 2 כפות מים וכף שמן. מערבבים ומניחים בצד, כדי שכל הטעמים יתמזגו.

2 מרוקנים בעדינות את הקישואים מתכולתם. ממלאים בתערובת הבשר ומניחים בצד.

3 חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים בסיר עם מעט שמן עד לקבלת צבע זהוב.

4 מוסיפים את הפול והאפונה וממלאים מים עד כיסוי. מביאים לרתיחה, ומניחים מלמעלה את הקישואים הממולאים. מוסיפים מעט מלח, פלפל שחור וכורכום, ואבקת מרק אם רוצים. 

5 קוצצים את עלי השמיר ומפזרים מעל הכל. מבשלים על להבה בינונית כ-45 דקות.