תמונת AVI׃ mako

תבשיל אורז וכבש במעטפת בצק עלים

בחוץ בצק עלים פריך וטעים, בפנים תבשיל מופלא של אורז וכבש. שווה

סיוון קליקה | מאסטר שף ילדים | פורסם 29/04/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

בצל קטן, קצוץ

כוס אורז

2 כוסות מים

פפריקה

מלח ופלפל

קינמון

צלעות כבש

חצי חבילה של בצק עלים (מופשרת מראש)

אופן ההכנה:

1 מטגנים בסיר בצל ואורז במשך 2 דקות. לאחר הטיגון מוסיפים 2 כוסות מים, פפריקה, מלח ופלפל ומערבבים. מכסים את הסיר לעוד 10 דקות עד לרמת עשייה אל דנטה.

2  חותכים את בשר הכבש מן הצלעות ומתבלים במעט פפריקה וקינמון לפי הטעם.

3  מורידים את האורז מהאש ומתחילים לפתוח מעט את הבצק.

4  מחממים תנור ל-190 מעלות.

5 שמים ערמה נכבדת של אורז על הבצק ומעל לאורז שמים את חתיכות הכבש. סוגרים את המעטפת ודוקרים אותה במזלג.

6 אופים 25 דקות בחום בינוני.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!