צילום׃ בועז לביא, mako אוכל
תחתיות ארטישוק במילוי גבינות
פטריות ממולאות? וואו, זה כל כך אייטיז. השנה אנחנו משאירים את הפטריות בצד ומפציצים עם תחתיות ארטישוק, שצולים בתנור במילוי של שילוב גבינות מושלם. לזה אנחנו קוראים שדרוג מוחץ
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 28/05/19
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
20 תחתיות ארטישוק (קפואות ומופשרות, משימורים או טריות אחרי ריכוך במים)
200 גרם גאודה מגורדת
100 גרם ריקוטה
חצי כוס פרמזן מגורדת
שן שום, כתושה
3 כפות עירית קצוצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 מערבבים בקערה גאודה, ריקוטה ופרמזן. מוסיפים שום כתוש, עירית, ופטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.
3 ממלאים את תחתיות הארטישוק ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
>> למתכונים נוספים של המחלבה מבית יצחק
4 אופים 30 דקות, עד הזהבה יפה של הגבינות.