צילום׃ Eising, GettyImages IL

עגבניות פרובנסאל

עגבניות ממולאות בזיתים ועשבי תיבול - תוספת אלגנטית לכל ארוחה

יוחאי נבו | "חוות צוק" - המעדנייה | פורסם 29/04/10 
  • זמן עבודהשעתיים
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

10 עגבניות (לא שרי) קטנות אדומות בשלות

חצי שקית פנקו (פירורי לחם יפניים)

צרור בזיליקום

20 ענפי תימין מפורר לעלים

4 שיני שום

2 לימונים סחוטים

20 זיתי קלמטה מגולענים

שליש כוס פרמזן מגורד

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל גרוס

2 כפות סילאן

חצי כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-160 מעלות.

2 מלבד העגבניות מכניסים את כל המצרכים לבלנדר עד שכל המרכיבים מתאחדים לכדי עיסה.

3 מורידים את הכיפה העליונה של העגבניות ומרוקנים את התוכן בעזרת כפית.

4 ממלאים את העגבניות במחית, מכניסים לתנור ואופים ב-160 מעלות כשעה ורבע בלי לכסות.