צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

טבית מהיר בשקית צלייה

בניגוד לכל טבית אחר שתפגשו, את זה מכינים ב-5 דקות. מערבבים הכל בשקית, מכניסים לתנור, הולכים לישון צהריים וקמים כשהאוכל מוכן

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 24/03/22 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 324 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 כוסות אורז פרסי

6 חלקי עוף (כרעיים, ירכיים, שוקיים)

1 בצל גדול, מקולף וקצוץ דק

5 כפות רסק עגבניות

5 כפות שמן 

כף פפריקה 

מלח

פלפל שחור

כף שטוחה בהרט עיראקי

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 

2 מכניסים את כל המרכיבים לשקית צלייה. מוסיפים 4 כוסות מים חמימים, סוגרים את השקית ומנערים בעדינות לערבוב. אין צורך לחורר את השקית. 

3 מניחים בתוך תבנית או סיר שמתאים לתנור ואופים במשך שעה וחצי. מגישים חם. 

טבית מהיר (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
טבית בצ'יק צ'ק|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננובאם אתם עוד לא שם.