הקופי בר, מסעדת הבראסרי הראשונה של אחד הפאוור-קאפלז המובילים בתחום הקולינריה והמסעדנות בישראל, צפויה להיסגר בחודשים הקרובים אחרי כמעט 29 שנות פעילות. הצמד ברודו פתח את הקופי בר ביד חרוצים ב-1994 וסיפק לתל אביבים חוויית אכילה אחרת, שתרמה לא מעט לדרך שבה מסעדנים רבים נותנים היום שירות. באותם ימים כשמסעדת קופי רק נפתחה, ברודו בעצמה הכינה במטבח הקטן מנות כמו ביף בורגיניון (והנה המתכון של רותי).

שירי ארד, קופי בר - 2 (צילום: גל קלדרון)
צילום: גל קלדרון

כעת נודע שזה יהיה באופן רשמי קיץ האחרון של קופי בר, שבחודשים הקרובים תיסגר לטובת פרויקט נדל"ן שעתיד להיבנות באותו שטח. יש גם חדשות טובות לכל מי שחושש להיפרד: צוות העובדים של הקופי בר צפוי להיקלט במסעדת בראסרי החדשה שתיפתח בקרוב במלון R48, למרות שעוד לא ברור אילו מהקלאסיקות מהתפריט ישרדו את המעבר.

קופי בר, תל אביב (צילום: גל קלדרון)
אחת המנות האהובות בכל הזמנים|צילום: גל קלדרון

התפריט של קופי בר כולל לא מעט להיטים, ביניהם עוגת הגבינה שהפכה למנת דגל גם ביתר המסעדות מבית קבוצת R2M (ובצדק), המבורגר ביין אדום עם בצל חרוך מהג'וספר, צלע חזיר ברוטב חרדל דיז'ון ושמנת ופירה תפוחי אדמה ועוד. עכשיו יש לכם כמה חודשים ספורים להיפרד ולשבת לארוחת קיץ אחרונה באחת המוסדות המוערכים והאהובים בתל אביב.