- 
						
							
							 - 
						
							
							אירוח כמו בסלון ביתי: מסעדת שף חדשה בתל אביב
וכל המקומות החדשים והטעימים שנפתחו השבוע
 - 
						
							
							סוף סוף אפשר לטעום את הסושי בורגר הוויראלי
זה קורה ברשת הסושיות החרישית יומי סושי ליין
 - 
						
							
							זו אינה קלישאה: אין עוד מקום כזה בירושלים
לא בכל יום מוצאים בבירה בראנץ' מעולה ולא כשר
 - 
						
							
							ארוחה ב-450 שקל: מסעדת שף חדשה במצפה רמון
שני שפים צעירים רוצים להפריח את השממה במדבר
 - 
						
							
							"אין לי קיבה. כל מה שאני אוכלת כואב לי אח"כ"
דורין עבדן ("מאסטר שף") על ההתמודדות הרפואית
 - 
						
							
							המוגזמות חזרו: טעמנו את הסופגניות של רולדין
מי הפייבוריטית וממי אתם צריכים לשמור מרחק?
 - 
						
							
							מצאנו פסטה של מסעדות בפודטראק בלוקיישן מהמם
מגישים פה פסטה טרייה ברטבים מרגשים
 - 
						
							
							הבית הקולינרי של ארז קומרובסקי נפתח מחדש
ויש עוד הרבה דברים שווים שקורים השבוע
 - 
						
							
							משולשי ענק, תוספות מרגשות ואווירה תוססת
בראשל"צ נפתחה הפיצה הניו יורקית הראשונה
 - 
						
							
							זאת אחת המסעדות הגרנדיוזיות שנפתחו בירושלים
ויש עוד המון מקומות חדשים וטעימים להכיר
 - 
						
							
							"זו זכייה של עם שלם שחוזר לעמוד זקוף בגאווה"
צ'אקרה הירושלמית זכתה בפרס יוקרתי עולמי
 - 
						
							
							גם שיפוד טוסט יכול להיות סיבה ללכת למסעדה
כל חדשות האוכל הכי טעימות של השבוע
 - 
						
							
							הצצה ראשונה: המסעדה של שף המישלן הישראלי
פרסיבל מציעה ארוחת טעימות ב-130 יורו לסועד
 - 
						
							
							המסעדה שמגישה פתיתים ב-89 שקלים
אבל לא סתם פתיתים, מדובר במנה גאונית
 - 
						
							
							חם מתנור האבן: סניף שני לפיצה הטובה בישראל
לה טיגרה מתמקמת גם בצפון העיר עם חידוש מתוק
 - 
						
							
							הביסטרו שעשוי להפוך את רמת אביב ליעד קולינרי
כל המקומות החדשים והמעניינים של השבוע
 



