צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

לביבות תירס ופרגית

קציצות עוף פריכות, משובצות גרעיני תירס מתוקים - תראו לנו את הילד שלא ירצה לזלול כאלה לארוחת הצהריים. ואם תוסיפו להן צ'יפס, אתם בכלל המנצחים הגדולים של היום

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 12/04/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 101 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

450 גרם תירס קפוא (או מקופסת שימורים)

500 גרם בשר פרגית או הודו אדום, טחון

בצל מגורר

2 כפיות שמן שומשום

ביצה

מלח

פלפל שחור

3 כפות פירורי לחם (לתערובת)

עוד כ-150 גרם פירורי לחם (לציפוי)

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1 מבשלים את התירס במים רותחים כ-7 דקות. אם אתם משתמשים בתירס משומר, דלגו על השלב הזה.

2 בינתיים מערבבים את כל חומרי התערובת. מסננים את התירס מהמים ומוסיפים גם אותו.

3 יוצרים לביבות ומצפים אותן היטב בפירורי לחם.

4 מטגנים במחבת עם שמן כ-2 דקות מכל צד, או עד שהן מזהיבות.

>> בשבוע שעבר הכנו קציצות פרסה עם עדשים

>> איזה כיף, פיצריית שף חדשה!