סלט חורף טעים ומרשים

ניסיתם פעם לשלב בביס אחד אבוקדו, תות ותפוז מפולט? אם לא, אז לגמרי הגיע הזמן, והסלט החורפי הזה הוא מקום נהדר להתחיל בו

יעל קצב | mako | פורסם 29/01/25 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

לסלט:

קייל, חסה לליק או עלי רוקט

חצי בצל סגול, פרוס דק

חצי אבוקדו, חתוך גס

פלחים מפולטים מתפוז דם אחד

2 כפות שקדים פרוסים, גרעיני דלעת או ג'עלה

3 תותים, פרוסים

לרוטב:

3 כפות מיץ תפוזים

2 כפות חומץ בלסמי

חצי כפית חרדל גרגירים

מלח

פלפל שחור

מיץ מרבע לימון

חצי שן שום כתושה 

כפית דבש

אופן ההכנה:

1 שמים את מרכיבי הסלט בקערה, לפי הסדר.

2 מערבבים בקערה או בצנצנת את מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול.

3 מוזגים את הרוטב על הסלט, ומגישים מיד.

סלט חורף (צילום: יעל קצב)
תכף יבואו התותים|צילום: יעל קצב
סלט חורף טעים ומרשים (צילום: יעל קצב)
או!|צילום: יעל קצב

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב 

או בטיקטוק המהמם שלה