

-
-
כל השנים שיקרו לנו: הכנו לחמג'ון ב-10 דקות
במקום בצק טורטייה, במקום תנור טוסטר
-
כך הפכה "פיתה יוסי עדן" לטרנד מלחמה היסטרי
בתוך הפיתה התמימה הזאת מסתתרת ארוחת ערב שלמה
-
אין פריכות כזאת: הקרקרים של חנושה
כמה בריאות נכנסת בכזה ריבוע, אתם לא מאמינים
-
הכל יקר מדי? תכינו סלט קישואים בטעם כבד
על הדרך תגלו מחדש את אחד הממרחים המושלמים
-
חביתת פטנט מטורפת שאנחנו מכינים כמעט כל ערב
מה הפטנט? פשוט קוטג', והרבה ממנו. בואו תראו
-
לא כל יוגורט עם מלפפון הוא צזיקי. זה כן
המתכון של חיים כהן למטבל הכי קל וטעים לחג
-
זה (ורק זה) המתכון הכי טוב לשניצל בתנור
הכל בקערה אחת, וישר לתנור הלוהט
-
אוהבים חריף? המרק הזה יבוא לכם פצצות
מרק השורבה של סיון בריק מ"מאסטר שף"
-
ביום כזה, גם הגוף וגם הנפש מבקשים דייסה
דייסת סולת מתוקה ומנחמת עם פירות שאוהבים
-
מהמנות הנדירות שמתאימות בוקר, צהריים וערב
פשטידת אטריות וגבינות קלה ומעולה
-
קינוח שיא השיאים ב-4 מרכיבים ו-10 דקות עבודה
כמו הסמורס של האמריקאים, רק שווה פי 100
-
נשנוש פטנט גאוני - שעובד רק עם ניוקי מהסופר
נשנושי ניוקי פריכים שמכינים ממש בדקה
-
העוגיות האלה הן פצצת שוקולד, ואין בהן קמח
זה מתכון שאנחנו הולכים לחרוש עליו הרבה
-
הטיפ הפשוט לסלט כרוב פריך, טעים ועמיד במיוחד
פשוט פשוט, אבל מדובר בסלט הכרוב המנצח
-
אחרי המתכון הזה, לא תסתכלו על קבבים אחרים
הקבבים שתמשיכו להכין גם אחרי יום העצמאות
-
אין על האש בלעדיו: עראיס פתוח (חצי פיתה בשר)
אפשר במנגל, אבל לא חובה