אוכל
  1. נקייק ורוד - טוב גם למבוגרים וגם לילדים (צילום: לין לוי, mako אוכל)

    כמה יפיוף ככה בריא: פנקייק ורוד בשני מרכיבים

    טבעוני, נטול גלוטן ושומן - וכל כך כל כך יפה

  2. לחמג'ון מהיר בטוסטר (צילום: יעל קצב)

    כל השנים שיקרו לנו: הכנו לחמג'ון ב-10 דקות

    במקום בצק טורטייה, במקום תנור טוסטר

  3. פיתה ביצה (צילום: לין לוי, mako אוכל)

    כך הפכה "פיתה יוסי עדן" לטרנד מלחמה היסטרי

    בתוך הפיתה התמימה הזאת מסתתרת ארוחת ערב שלמה

  4. קרקרים בריאים ופריכים פריכים (צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל)

    אין פריכות כזאת: הקרקרים של חנושה

    כמה בריאות נכנסת בכזה ריבוע, אתם לא מאמינים

  5. סלט קישואים בטעם כבד (צילום: יעל קצב)

    הכל יקר מדי? תכינו סלט קישואים בטעם כבד

    על הדרך תגלו מחדש את אחד הממרחים המושלמים

  6. חביתת קוטג' (צילום: צילום ביתי)

    חביתת פטנט מטורפת שאנחנו מכינים כמעט כל ערב

    מה הפטנט? פשוט קוטג', והרבה ממנו. בואו תראו

  7. צזיקי של חיים כהן (צילום: אלון ולנסי, קפה פיצי)

    לא כל יוגורט עם מלפפון הוא צזיקי. זה כן

    המתכון של חיים כהן למטבל הכי קל וטעים לחג

  8. המתכון הכי טוב שלי: שניצל בתנור (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)

    זה (ורק זה) המתכון הכי טוב לשניצל בתנור

    הכל בקערה אחת, וישר לתנור הלוהט

  9. מרק שורבה של סיון בריק (צילום: סיון בריק)

    אוהבים חריף? המרק הזה יבוא לכם פצצות

    מרק השורבה של סיון בריק מ"מאסטר שף"

  10. דייסת סולת  (צילום: Svetlana Monyakova, ShutterStock)

    ביום כזה, גם הגוף וגם הנפש מבקשים דייסה

    דייסת סולת מתוקה ומנחמת עם פירות שאוהבים

  11. פשטידת אטריות וגבינות (צילום: יעל קצב, mako אוכל)

    מהמנות הנדירות שמתאימות בוקר, צהריים וערב

    פשטידת אטריות וגבינות קלה ומעולה

  12. חיתוכיות סמורס (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)

    קינוח שיא השיאים ב-4 מרכיבים ו-10 דקות עבודה

    כמו הסמורס של האמריקאים, רק שווה פי 100

  13. נשנושי ניוקי פריכים בדקה (צילום: יעל קצב)

    נשנוש פטנט גאוני - שעובד רק עם ניוקי מהסופר

    נשנושי ניוקי פריכים שמכינים ממש בדקה

  14. עוגיות שוקולד ללא גלוטן (צילום: עדי קלינגהופר, הבלוג של עדיקוש)

    העוגיות האלה הן פצצת שוקולד, ואין בהן קמח

    זה מתכון שאנחנו הולכים לחרוש עליו הרבה

  15. סלט כרוב (צילום: יעל קצב, mako אוכל)

    הטיפ הפשוט לסלט כרוב פריך, טעים ועמיד במיוחד

    פשוט פשוט, אבל מדובר בסלט הכרוב המנצח

  16. קבב קלאסי (צילום: יעל קצב, mako אוכל)

    אחרי המתכון הזה, לא תסתכלו על קבבים אחרים

    הקבבים שתמשיכו להכין גם אחרי יום העצמאות

  17. עראייס פתוח עם כל התוספות (צילום: יעל קצב, mako אוכל)

    אין על האש בלעדיו: עראיס פתוח (חצי פיתה בשר)

    אפשר במנגל, אבל לא חובה

1