פסטה אדומה

כל אחד חייב מתכון לפסטה שמתקתקים את הרוטב שלה בזמן שהספגטי עוד מתרככים בסיר. הרוטב אדום במיוחד בזכות פפריקה ואפשר לבחור אם ללכת על מתכון פרווה או חלבי - כך או כך, תסיימו עם שפתיים בוהקות בצע אדמדם

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 01/09/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 45 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל 1-2 מנות:

חצי חבילת ספגטי, מבושלת לפי הוראות היצרן (250 גרם)

25 גרם חמאה/3 כפות שמן זית

כף גדושה פפריקה

חצי כפית פפריקה מעושנת

חצי כפית פלפל שחור

רבע כפית צ'ילי גרוס

כפית מלח

2 שינים שום כתושות

3-4 כפות רסק עגבניות

פחית שימורי עגבניות מרוסקות (400 גרם)

חופן עלי בזיליקום טריים

כוס מי בישול פסטה

חצי כוס פרמזן מגורר

להגשה:

שמנת (לא חובה)

אופן ההכנה:

1מחממים במחבת יחסית רחבה חמאה/שמן זית. מוסיפים למחבת תבלינים, רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות. ומערבבים.

2 מוסיפים בזיליקום, שום, מי פסטה ומערבבים.

3 מבשלים את הרוטב כ3-4 דקות, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. מחברים את הפסטה המוכנה והרוטב בתוך המחבת ומערבבים כך שהרוטב עוטף את הפסטה היטב.

4 מגישים על גבינת שמנת (לא חובה) ונהנים מהחיים.

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב 

או בטיקטוק המהמם שלה

בתיאבון!