פסטה אדומה
כל אחד חייב מתכון לפסטה שמתקתקים את הרוטב שלה בזמן שהספגטי עוד מתרככים בסיר. הרוטב אדום במיוחד בזכות פפריקה ואפשר לבחור אם ללכת על מתכון פרווה או חלבי - כך או כך, תסיימו עם שפתיים בוהקות בצע אדמדם
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 01/09/24
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעשר דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
ל 1-2 מנות:
חצי חבילת ספגטי, מבושלת לפי הוראות היצרן (250 גרם)
25 גרם חמאה/3 כפות שמן זית
כף גדושה פפריקה
חצי כפית פפריקה מעושנת
חצי כפית פלפל שחור
רבע כפית צ'ילי גרוס
כפית מלח
2 שינים שום כתושות
3-4 כפות רסק עגבניות
פחית שימורי עגבניות מרוסקות (400 גרם)
חופן עלי בזיליקום טריים
כוס מי בישול פסטה
חצי כוס פרמזן מגורר
להגשה:
שמנת (לא חובה)
אופן ההכנה:
1מחממים במחבת יחסית רחבה חמאה/שמן זית. מוסיפים למחבת תבלינים, רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות. ומערבבים.
2 מוסיפים בזיליקום, שום, מי פסטה ומערבבים.
3 מבשלים את הרוטב כ3-4 דקות, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. מחברים את הפסטה המוכנה והרוטב בתוך המחבת ומערבבים כך שהרוטב עוטף את הפסטה היטב.
4 מגישים על גבינת שמנת (לא חובה) ונהנים מהחיים.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
בתיאבון!