סלט יווני כמו במסעדה
באמת שאין סיבה בעולם לשלם 50-60 שקלים על סלט יווני, טעים ככל שיהיה. בטח ובטח כשבבית תכינו אותו טרי טרי, טעים טעים, בפחות מ-10 דקות. כשבחוץ כזה שרב - באמת שהכי טוב בבית
יעל קצב | mako
| פורסם 23/04/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעשר דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
2-3 עגבניות, חתוכות לקוביות גדולות
2 מלפפונים, חתוכים לקוביות גדולות
1 פלפל ירוק או צהוב, חצוי ופרוס
10 זיתי קלמטה
חצי בצל סגול, פרוס דק
עלי אורגנו טריים
100 גרם גבינת פטה
לתיבול:
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן זית בנדיבות
מיץ מלימון טרי
אופן ההכנה:
1 מכניסים את כל מרכיבי הסלט לקערה.
2 מתבלים במלח ופלפל שחור, שמן זית ומיץ לימון. מערבבים ומגישים.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה

בתיאבון!