סלט יווני כמו במסעדה

באמת שאין סיבה בעולם לשלם 50-60 שקלים על סלט יווני, טעים ככל שיהיה. בטח ובטח כשבבית תכינו אותו טרי טרי, טעים טעים, בפחות מ-10 דקות. כשבחוץ כזה שרב - באמת שהכי טוב בבית

יעל קצב | mako | פורסם 23/04/25 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

2-3 עגבניות, חתוכות לקוביות גדולות

2 מלפפונים, חתוכים לקוביות גדולות

1 פלפל ירוק או צהוב, חצוי ופרוס

10 זיתי קלמטה

חצי בצל סגול, פרוס דק

עלי אורגנו טריים

100 גרם גבינת פטה

לתיבול:

מלח

פלפל שחור גרוס

שמן זית בנדיבות

מיץ מלימון טרי

אופן ההכנה:

1 מכניסים את כל מרכיבי הסלט לקערה.

2 מתבלים במלח ופלפל שחור, שמן זית ומיץ לימון. מערבבים ומגישים.

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב 

או בטיקטוק המהמם שלה 

סלט יווני כמו במסעדה (צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako)
סלט יווני כמו במסעדה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

בתיאבון!