קראנץ שוקולד פילו ב-3 מרכיבים ו-5 דקות עבודה

קראנץ שוקולד היא מהעוגות האלה שאין עליהן מחלוקת, אבל מבחינת הכנה מדובר בתיק של לישות והתפחות. עכשיו כשיש מתכון שמבוסס על פילו ובלי שמר אחד (ובחלקיק מהקלוריות!), כנראה שאין לנו יותר תירוצים

יעל קצב | mako | פורסם 06/10/25 
  • זמן עבודהחמש דקות
  • זמן הכנהארבעים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל-6 מנות:

300 גרם עלי פילו, מופשרים

שוקולד למריחה

20 גרם חמאה, מומסת

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 

2 מברישים דף פילו בחמאה. מניחים מעליו עוד דף פילו ומורחים עליו שכבה דקה של שוקולד.

3 חוזרים על סדר הפעולות עד שדפי הפילו נגמרים.

4 מגלגלים את כל עלי הפילו המרוחים לרולדה.

5 חוצים לאורך בעזרת סכין גדולה את הרולדה. קולעים את שני החצאים אחד בשני.

6 מכניסים לתנור ל-25 דקות. 

 ** מעדיפים מתכון פרווה? המירו את החמאה בשמן או מרגרינה מומסת 

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב 

או בטיקטוק המהמם שלה

קראנץ פילו (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
קראנץ פילו. מי צריך שמרים?|צילום: יעל קצב, mako אוכל
קראנץ פילו (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
קראנץ פילו. קינוח שווה ב-5 דקות עבודה|צילום: יעל קצב, mako אוכל
קראנץ פילו. שכבות של עונג (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
קראנץ פילו. שכבות של עונג|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!