קורנדוג

אפשר להתנגד בנחרצות לכל תזונה שמשלבת נקניקיות, אפילו יש בזה היגיון, אבל מה שאי אפשר לעשות זה להגיד לא לשיפוד קורנדוג שזה עתה יצא מהשמן החם. אז בואו נחליט שפעם בקיץ מותר, ונסגור עניין?

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 29/07/25 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

10 נקניקיות, חצויות

20 שיפודי עץ

שמן לטיגון עמוק

לבלילה:

1 כוס קמח לבן

1 כוס קמח תירס

2 ביצים

1 שקית אבקת אפייה

1 כפית מלח

1 כוס מי סודה

להגשה:

מיונז

חרדל

קטשופ

אופן ההכנה:

1 מחממים שמן לטיגון עמוק.

2 מערבבים בקערה את מרכיבי הבלילה, לפי הסדר.

3 משפדים את חצאי הנקניקיות וטובלים בבלילה.

4 מטגנים את הנקניקיות המצופות בשמן החם 2-3 דקות, עד להזהבה (אפשר להשעין את השיפודים על הסיר).

מוציאים לרשת ומגישים לצד מיונז, חרדל וקטשופ.

קורנדוג. נשנוש קיץ מושלם (צילום: יעל קצב)
קורנדוג. נשנוש קיץ מושלם|צילום: יעל קצב

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

בתיאבון!