צילום׃ טליה הדר , אשת סטייל
כרובית שניצל - כרובית קראנצ'ית בתנור
מדי פעם צד את עינינו בבלוג אשת סטייל מתכון שלא רק שאנחנו מרגישים שאנחנו חייבים לנסות, אנחנו חייבים לנסות עכשיו. תראו את הכרובית הזאת ותגידו לנו שאתם לא מרגישים כמונו
טליה הדר | אשת סטייל
| פורסם 27/10/22
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
כרובית בינונית
כחצי כוס קמח רגיל (לא תופח)
2 ביצים
כוס פירורי לחם
כחצי כפית מלח דק
חצי כפית-כפית פפריקה מתוקה
3-4 כפות שמן זית (רצוי להשתמש בשפריצר)
מלח גס
להגשה: צ'ילי מתוק, קטשופ, מיונז, רוטב סויה או טחינה
אופן ההכנה:
1 שוטפים היטב את הכרובית ומפרקים לפרחים קטנים.
2 מכניסים לקערה עם מים רותחים ומכסים עם צלחת לכ-15 דקות, לריכוך קל. מסננים ומייבשים.
3 מחממים תנור ל-220 מעלות.
4 מערבבים בקערה רחבה פירורי לחם, מלח ופפריקה. בצלחת נפרדת שמים את הקמח.
5 מקשקשים את הביצים בקערית.
6 מצפים כל פרח כרובית בקמח, אחר כך בביצה ואז בפירורי לחם, ומניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
7 מתיזים או מזלפים שמן זית מעל, בוזקים מלח גס ואופים 25-30 דקות עד להזהבה.
לעוד מתכונים שווים בסטייל היכנסו לאשת סטייל - הבלוג של טליה הדר