צילום׃ רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
לביבות גבינה של פעם
לביבות גבינה. כן, ילדים מתים עליהן ומבקשים מהן עוד ועוד, אבל זאת ממש לא רק מנה לילדים. מערבבים 5 חומרים בדקה וחצי, מעבירים לקירור ואז מטגנים עם מינימום שמן/חמאה
רותם ליברזון | אוכל טוב, mako
| פורסם 21/11/22
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
ל-10-12 פנקייקים קטנים:
ביצה
קופסה גבינה לבנה 9% (250 גרם)
שקית סוכר וניל
2 כפות סוכר לבן/חום
2 כפות גדושות קמח תופח
חמאה/שמן לטיגון
להגשה:
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בלילה אחידה.
2 מעבירים למקרר לחצי שעה.
3 מחממים מחבת על אש נמוכה ומשמנים במעט מאוד שמן/חמאה.
4 יוצקים כף גדושה מהבלילה, וכשמופיעות בועיות קטנים הופכים לצד השני ל-2-3 דקות נוספות או עד הזהבה. חוזרים על הפעולה עד לסיום הבלילה.
5 מגישים חם עם אבקת סוכר.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!