צילום׃ picturepixx, ShutterStock

איך מכינים פסטה פסטו פרווה?

אנחנו רגילים לחשוב על פרמזן כחלק בלתי נפרד מכל רוטב פסטו. המתכון הזה בא ללמד אותנו אחרת: עם בזיליקום טוב, שום, צנוברים והרבה שמן זית - אפשר להכין פסטה פסטו מצוינת, טבעונית ופרווה

הדר אליאס | mako | פורסם 30/07/25 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילת פסטה או ספגטי, לפי הטעם

לפסטו פרווה:

עלים מצרור בזיליקום 

חצי כוס שמן זית 

2 שיני שום

1 כף צנוברים

חצי כפית מלח גס

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה.

2 בינתיים טוחנים את כל מרכיבי הפסטו לקבלת מחית סמיכה.

3 מסננים את הפסטה ושומרים כמה כפות ממי הבישול שלה.

4 מערבבים את הפסטה החמה עם הפסטו ו-2-3 כפות ממי הבישול.

פסטה פסטו פרווה (צילום: Food magic, ShutterStock)
פסטה פסטו פרווה|צילום: Food magic, ShutterStock

בתיאבון!