צילום׃ picturepixx, ShutterStock
איך מכינים פסטה פסטו פרווה?
אנחנו רגילים לחשוב על פרמזן כחלק בלתי נפרד מכל רוטב פסטו. המתכון הזה בא ללמד אותנו אחרת: עם בזיליקום טוב, שום, צנוברים והרבה שמן זית - אפשר להכין פסטה פסטו מצוינת, טבעונית ופרווה
הדר אליאס | mako
| פורסם 30/07/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
חבילת פסטה או ספגטי, לפי הטעם
לפסטו פרווה:
עלים מצרור בזיליקום
חצי כוס שמן זית
2 שיני שום
1 כף צנוברים
חצי כפית מלח גס
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הפסטה.
2 בינתיים טוחנים את כל מרכיבי הפסטו לקבלת מחית סמיכה.
3 מסננים את הפסטה ושומרים כמה כפות ממי הבישול שלה.
4 מערבבים את הפסטה החמה עם הפסטו ו-2-3 כפות ממי הבישול.

בתיאבון!