צילום׃ ענת אלישע, אוכל טוב, mako
סופגניות קטנות מהירות
לא רוצים לקנות סופגניות, אבל עדיין בא לכם כדור מתוק אחרי הלביבה? ענת אלישע דאגה למתכון קל, פשוט מהיר לסופגניות קטנות בלי שמרים, שאפשר לתקתק מהר עוד בערב ההדלקה. עכשיו תבחרו אם לאכול אותן ככה או לטבול
ענת אלישע | אוכל טוב, mako
| פורסם 20/12/22
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
350 גרם קמח תופח
2 ביצים L
גביע אשל (200 גרם)
גביע יוגורט (200 גרם)
4 כפות סוכר
שקית סוכר וניל
כף פודינג וניל
שמן עמוק לטיגון
לציפוי:
כוס סוכר דק
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם חלק.
2 מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק (165 מעלות).
3 בעזרת כף גלידה/כף רגילה יוצרים מהבלילה כדורים ומכניסים לשמן. מטגנים עד הזהבה משני הצדדים ומעבירים לנייר סופג.
4 מניחים כוס סוכר דק/רגיל בצלחת ומגלגלים בפנים את הסופגניות עד שהן מצופות מכל הצדדים. מגישים לצד ריבה/שוקולד/ריבת חלב או כל ממרח אחר שאוהבים.
בתיאבון!