לחמג'ון מהיר בטוסטר

החיים לימדו אותנו שבשביל לחמג'ון (או לחמעג'ון, או לחמבעג'ין) צריך להכין בצק שמרים, להתפיח, לרדד למעין פיתות עם בשר ולאפות בתנור חם. מה שהחיים שכחו לציין זה שאפשר את כל זה לעשות בטוסטר, על בסיס טורטייה

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 23/06/25 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

3 טורטיות

רבע קילו בשר טחון

1 בצל, קצוץ דק

רבע צרור פטרוזיליה, קצוץ

מלח

פלפל שחור

רבע כפית בהרט או פלפל אנגלי טחון

להגשה:

טחינה

סלט חריף

עמבה

סירופ רימונים

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את הבשר, הבצל, הפטרוזיליה והתבלינים.

2 מועכים את תערובת הבשר על הטורטיות – שליש מהכמות על כל טורטייה. בינתיים מחממים את הטוסטר.

3 מרפדים את הטוסטר בנייר אפייה כך שיכסה גם את המשטח וגם את החלק של הכיסוי (חשוב, אחרת הבשר עלול להידבק לטוסטר עצמו).

4 מניחים טורטייה, סוגרים את הטוסטר עליה וצולים 2-3 דקות.

5 ממשיכים כך עם הטורטיות הנוספות.

6 מגישים עם התוספות (חלקן או כולן).

לחמג'ון מהיר (צילום: יעל קצב)
לחמג'ון מהיר|צילום: יעל קצב
במקום בצק שמרים - טורטייה (צילום: יעל קצב)
במקום בצק שמרים - טורטייה|צילום: יעל קצב

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

בהצלחה!