עוגת שוקולד צ'יפס פרווה ב-5 דקות הכנה
זקוקים לתמיכה מוראלית, וכמה שיותר מהר? העוגה הזאת של חנושה תעשה את זה על הצד הטוב ביותר (במיוחד אם תזרקו אליה עוד חופן של פצפוצי שוקולד באמצע האפייה). ופרווה, הכי טוב פרווה
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לתבנית אינגליש קייק רב פעמית, 30*12 ס"מ:
3 ביצים L
שלושת רבעי כוס (150 גרם) סוכר
שלושת רבעי כוס (150 גרם) שמן
כוס (240 מ"ל) מיץ תפוזים
כפית תמצית וניל איכותית
2 כוסות (280 גרם) קמח תופח
100 גרם שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-170 מעלות. טורפים את הביצים בקערה. מוסיפים את הסוכר לאט לאט וממשיכים לטרוף עד לקבלת קצף תפוח.
2 מוסיפים את הנוזלים: השמן, מיץ התפוזים והווניל. טורפים.
3 מערבבים כף אחת מהקמח התופח עם פצפוצי השוקולד. מוסיפים את שאר הקמח לקערה ומערבבים מעט. מוסיפים את הקמח עם פצפוצי השוקולד ומקפלים לתוך הבלילה (כל זה כדי שהפצפוצים לא ישקעו לתחתית התבנית).
4 מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ומרופדת בנייר אפייה.
5 אופים כ-30 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
** אני מפזרת עוד שוקולד צ'יפס על העוגה אחרי 15 דקות אפייה.
** לעוגה פרווה חשוב כמובן להקפיד שהשוקולד צ'יפס יהיו פרווה.
בתיאבון!