מאפינס מק אנד צ'יז שילדים הכי אוהבים בעולם
מתכון של אתי מורד ממאסטר שף למאפינס שמכינים בעשר דקות, פתרון מושלם לרעב הבלתי נגמר של ילדים בחופש הגדול: פסטה מוכנה, קוטג', ביצה, שמנת בישול ומיקס של צ'דר ומוצרלה. סלט ירוק בצד ויש לכם ארוחה מנצחת
אתי מורד | פאולה וליאון קשת 12
| פורסם 11/07/23
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעשר דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לתבנית 12 שקעים:
250 גרם פסטה
2 כפות קוטג'
2 כפות שמנת לבישול
200 גרם צ'דר
100 גרם צהובה (רצוי מוצרלה)
ביצה
קורט מלח
10 גרם חמאה לשימון התבנית
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, שוטפים ומסננים.
3 מערבבים בקערהב גבינת קוטג', גבינת צ'דר, שמנת לבישול והגבינה הצהובה. מוסיפים את הביצה, קורט מלח ומערבבים היטב. מוסיפים לקערה את הפסטה מבושלת ומאחדים.
4 משמנים בחמאה את השקעים בתבנית ויוצקים את התערובת לשקעי התבנית.
5 אופים כ-20 דקות עד שהמאפינס זהובים ויפים, מחלצים ומגישים.
בתיאבון!