צילום׃ עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako
חיתוכיות בצק עוגיות
אין מה לא לאהוב בחיתוכיות המהממות האלה: ההכנה קלה מאוד וכולה מתבצעת במיקסר (ואם לא משתמשים במיקסר - אז בקערה אחת), החומרים פשוטים, נגישים וזמינים, ובעצם החלק הכי קשה פה זה לחכות שיתקררו
עדי קלינגהופר | אוכל טוב, mako
| פורסם 17/11/22
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לתבנית 30*40:
240 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
כוס ורבע סוכר חום בהיר
חצי כוס סוכר לבן
2 ביצים
3 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית אבקת סודה לשתייה
קורט מלח
250 גרם שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
1 מעבדים בקערת מיקסר עם וו גיטרה חמאה, סוכר חום בהיר וסוכר לבן על מהירות בינונית עד הקרמה של החמאה.
2 מוסיפים ביצים וממשיכים לערבב.
3 מוסיפים קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה, מלח וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד.
4 מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים עד לאיחוד מלא.
5 מחממים תנור ל-170 מעלות, סטטי (לא טורבו).
6 מרפדים תבנית בקוטר 30*40 בנייר אפייה ומשטחים את הבצק בתבנית.
7 אופים כ-25 דקות או עד לקבלת הזהבה.
8 מוציאים מהתנור, מצננים 10 דקות ופורסים לריבועים/מלבנים.
לבלוג של עדי - עדיקוש
בתיאבון!