ארוחת שקשוקה בטורטייה

עצלנים כמונו יכולים להשתמש ברוטב שקשוקה מוכן, שהמשקיענים יכינו מאפס. יוצקים את הרוטב מעל טורטייה שהזהיבה קלות בתנור, שוברים ביצים וכשמוכן - תולשים את הקצוות הפריכים ומנגבים בכיף

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 08/07/25 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

טורטייה אחת

פחית/בקבוק רוטב מוכן לשקשוקה (400 גרם)

2-3 ביצים

חופן עלי בזיליקום

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מניחים טורטייה על תבנית בקוטר קצת יותר מזה של הטורטייה, כך שהשוליים נמעכים על דפנות התבנית ונוצר שקע כמו בקערה.

שקשוקה בטורטייה (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
שקשוקה בטורטייה|צילום: יעל קצב, mako אוכל

3 מכניסים את הטורטייה לאפייה ל-8 דקות, עד שהטורטייה מעט מזהיבה.

4 יוצקים את רוטב השקשוקה על גבי הטורטייה, שוברים את מספר הביצים הרצוי, מפזרים בזיליקום ומכניסים לתנור ל-10-15 דקות, תלוי במידת העשייה הרצויה של הביצה.

5 מתבלים ומגישים. 

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב 

או בטיקטוק המהמם שלה

ארוחת שקשוקה בטורטייה (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
ארוחת שקשוקה בטורטייה|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!