סמורס באייר פרייר

כשראינו בטיקטוק את הטרנד הזה, שהוא מאוד אמריקאי במהותו, היה לנו ברור שאנחנו חייבים לנסות אותו ומהר. 4 דקות אחר כך, בעודנו מנגבים תערובת חמימה של מרשמלו ושוקולד מומס עם פתיבר, הבנו כמה צדקנו

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 10/12/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 חבילת מרשמלו לבן

חצי חבילת (50 גרם) שוקולד חלב

ביסקוויטים (לניגוב)

אופן ההכנה:

1 מרפדים את תבנית האייר פרייר בנייר אפייה.

2 מפזרים את המרשמלו ומעליו את השוקולד.

3 מכניסים לאייר פרייר ל-3 דקות על טמפרטורה של 180 מעלות.

4 טובלים ביסקוויטים בתערובת החמה וזוללים.

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

סמורס באייר פרייר (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
סמורס באייר פרייר|צילום: יעל קצב, mako אוכל