צילום׃ יעל קצב, אוכל טוב, mako
תפוחי אדמה אקסטרה פריכים
הצ'יפס החטוב והיפיוף שבתמונה הוא לא רק הפריך ביותר שתטעמו, הוא גם ככל הנראה הטעים ביותר. אם לא היינו חוששים להפוך לבטטות בעצמנו, אין ספק שהוא היה הופך להיות התוספת הקבועה שלנו לנצח
יעל קצב | אוכל טוב, mako
| פורסם 08/11/22
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
4 תפוחי אדמה בינוניים, שטופים היטב ולא קלופים
1 כוס קמח
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית אורגנו
רבע כפית צ'ילי גרוס
1 כף רסק עגבניות
כוס ורבע מים
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח.
2 חותכים את תפוחי האדמה לסירות ומבשלים 8 דקות, עד שהם טיפה מתרככים אבל עדיין יציבים. מסננים ומייבשים בנייר סופג.
3 מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק.
4 מערבבים בקערה קמח, מלח, פלפל שחור, אורגנו, צ'ילי גרוס, רסק עגבניות ומים עד לאיחוד.
5 טובלים את תפוחי האדמה בבלילה ומטגנים בשמן החם עד הזהבה יפה.
יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים.
בתיאבון!