טוסט פסטה בטוסטר
נשארה לכם פסטה במקרר? הנה טרנד רשת שהוא הפתרון המושלם לחיסול יעיל וזריז שלה: כריך פסטה בטוסטר. הפסטה הופכת פריכה מבחוץ ומלאה כל טוב בפנים, ואתם לגמרי מוזמנים להתפרע עם תוספות
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 28/09/25
- זמן עבודהחמש דקות
- זמן הכנהחמש דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
150 גרם פסטה, מבושלת לפי הוראות היצרן
חצי כוס גבינה צהובה, מגוררת
רבע כוס גבינה בולגרית, מפוררת
2 כפות בצל ירוק, קצוץ
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 שמים נייר אפייה בטוסטר פסים ומחממים.
2 מניחים על נייר האפייה חצי מכמות הפסטה. שמים מעל את הגבינות והתוספות. מכסים בשאר הפסטה ולוחצים.
3 ממתינים 5 דקות עד שהפסטה נהיית קריספית. מוציאים וזוללים.
** אני השתמשתי בספגטי, אבל כל פסטה תעבוד פה.
** אפשר לשדרג את הטוסט בקלות: הוסיפו חמאה, עוד סוגי גבינות ואפילו גבינת שמנת.
** רוצים עוד? מרחו קצת רוטב פיצה ותוספות ותקבלו טוסט-פיצה-פסטה.

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה

בתיאבון!