טוסט פסטה בטוסטר

נשארה לכם פסטה במקרר? הנה טרנד רשת שהוא הפתרון המושלם לחיסול יעיל וזריז שלה: כריך פסטה בטוסטר. הפסטה הופכת פריכה מבחוץ ומלאה כל טוב בפנים, ואתם לגמרי מוזמנים להתפרע עם תוספות

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 28/09/25 
  • זמן עבודהחמש דקות
  • זמן הכנהחמש דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

150 גרם פסטה, מבושלת לפי הוראות היצרן

חצי כוס גבינה צהובה, מגוררת

רבע כוס גבינה בולגרית, מפוררת

2 כפות בצל ירוק, קצוץ

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 שמים נייר אפייה בטוסטר פסים ומחממים. 

2 מניחים על נייר האפייה חצי מכמות הפסטה. שמים מעל את הגבינות והתוספות. מכסים בשאר הפסטה ולוחצים.

 3 ממתינים 5 דקות עד שהפסטה נהיית קריספית. מוציאים וזוללים. 

** אני השתמשתי בספגטי, אבל כל פסטה תעבוד פה. 

** אפשר לשדרג את הטוסט בקלות: הוסיפו חמאה, עוד סוגי גבינות ואפילו גבינת שמנת.

 ** רוצים עוד? מרחו קצת רוטב פיצה ותוספות ותקבלו טוסט-פיצה-פסטה.

טוסט פסטה בטוסטר (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
טוסט פסטה בטוסטר. פסטה, גבינות, פסטה ולמעוך|צילום: יעל קצב, mako אוכל

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב 

או בטיקטוק המהמם שלה 

טוסט פסטה בטוסטר (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
טוסט פסטה בטוסטר. שדרגו איך שבא לכם|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!