צילום׃ רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
תבשיל גולאש
הגשם שחזר אתמול ועושה רושם שיישאר פה גם היום (לפחות) מבשר דבר אחד ברור: הולך לעמוד פה היום תבשיל בשר חורפי על הכיריים. בשר רך, קוביות של תפודים וגזרים וקיק חרפרף נעים
רותם ליברזון | אוכל טוב, mako
| פורסם 20/03/23
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
חצי קילו בשר לגולאש (מספר 5)
כוס עגבניות מרוסקות
בצל קצוץ
5 שיני שום קצוצות
2 עלי דפנה
2 פלפל צ'ילי חריפים יבשים
5 כפות רסק עגבניות
3 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות
2 גזרים, חתוכים לקוביות
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1 מתבלים את הבשר במלח ופלפל, מחממים מעט שמן זית בסיר ומטגנים את קוביות הבשר עד להזהבה.
2 מוסיפים לסיר בצל ושום ומטגנים עוד כ-2 דקות, עד שיזהיבו.
3 מוסיפים לסיר 2 כוסות מים, עלי דפנה וצ'ילי ומבשלים כ-50 דקות, או עד שהבשר רך.
4 מוסיפים לסיר את שאר המרכיבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד חצי שעה.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!