צילום׃ רותם ליברזון, אוכל טוב, mako

תבשיל גולאש

הגשם שחזר אתמול ועושה רושם שיישאר פה גם היום (לפחות) מבשר דבר אחד ברור: הולך לעמוד פה היום תבשיל בשר חורפי על הכיריים. בשר רך, קוביות של תפודים וגזרים וקיק חרפרף נעים

רותם ליברזון | אוכל טוב, mako | פורסם 20/03/23 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.3 23 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חצי קילו בשר לגולאש (מספר 5)

כוס עגבניות מרוסקות

בצל קצוץ

5 שיני שום קצוצות

2 עלי דפנה

2 פלפל צ'ילי חריפים יבשים

5 כפות רסק עגבניות

3 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות

2 גזרים, חתוכים לקוביות

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

1 מתבלים את הבשר במלח ופלפל, מחממים מעט שמן זית בסיר ומטגנים את קוביות הבשר עד להזהבה.

>> מתכונים לפסח

2 מוסיפים לסיר בצל ושום ומטגנים עוד כ-2 דקות, עד שיזהיבו.

3 מוסיפים לסיר 2 כוסות מים, עלי דפנה וצ'ילי ומבשלים כ-50 דקות, או עד שהבשר רך.

4 מוסיפים לסיר את שאר המרכיבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד חצי שעה.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!