אוכל
  1. בחש בוכרי אמיתי.  (צילום: יעל קצב)

    מזל שיש לנו חברה בוכרית: בחש אמיתי בשקית

    היצמדו למתכון והכל ייצא רך ומושלם

  2. לזניה כרוב. שילוב טעמים מושלם (צילום: יעל קצב)

    הלזניה הזו טעימה ברמות. רק אל תספרו לאיטלקים

    הכנו לזניה משביעה, יפה ושווה מעלי כרוב

  3. כרישה ממולאת. מנה מפוארת וחגיגית (צילום: יעל קצב, mako אוכל)

    אף אחד לא יוכל לעמוד בפני הסיר המהמם הזה

    מתכון חגיגי לכרישות ממולאות, מנה שהיא חלום

  4. בשר מפורק בתנור ב-5 מרכיבים (צילום: יעל קצב)

    מנה חגיגית וטעימה ב-5 מרכיבים וכלום עבודה?

    מכינים בשר מפורק בתנור וזוכים לערימות מחמאות

  5. קציצות חגיגיות ברוטב ערמונים (צילום: יעל קצב)

    אתם בטח חושבים שיהיו שאריות למחר מהסיר הזה

    קציצות מטורפות ברוטב בצל מקורמל וערמונים

  6. פלפל שושקה ממולא (צילום: יעל קצב, mako אוכל)

    מדובר בסיר ממולאים שכותבים עליו שירים

    טעים, מנחם, חגיגי ומרשים: פלפל שושקה ממולא

  7. תבשיל בשר ראש ודלעת (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)

    שנהיה לראש? בואו נתחיל עם התבשיל הזה

    תבשיל בשר ראש ודלעת ערמונים חגיגי

  8. עראייס מגולגל על טחינה (צילום: יעל קצב)

    הנה עוד מתכון שמזכיר למה לא נמאס לנו מעראייס

    בגרסה הזאת על טורטייה מגולגלת, וכמה טעים!

  9. קבב טריק בתנור, טעים ועסיסי (צילום: יעל קצב)

    איך מכינים קבב זריז בלי ללכלך את הידיים?

    מתכון לקבב טריק שסוגר פינה זריזה לארוחת ערב

  10. מפרום (צילום: אפרת ליכטנשטט, טעמים של בית, הוצאת כתר)

    ככה תכינו בבית את המפרום של אבי לוי

    חכו לרוטב. יש שם כמה הפתעות רציניות

  11. מפרום כרוב (צילום: יעל קצב, mako אוכל)

    הפטנט המנצח למפרום קל להכנה וטעים במיוחד

    מתברר שכרוב הוא החבר הכי טוב של המפרום שלכם

  12. שיפודי עראייס טורטייה (צילום: יעל קצב, mako אוכל)

    הדבר המושלם להכין עם הבשר הטחון שהפשרתם

    שיפודי עראייס וטורטייה מרובעים

  13. לחמג'ון מהיר בטוסטר (צילום: יעל קצב)

    כל השנים שיקרו לנו: הכנו לחמג'ון ב-10 דקות

    במקום בצק טורטייה, במקום תנור טוסטר

  14. הקציצות של סבתא סולטנה  (צילום: אפיק גבאי, מלכת המטבח, הוצאת מודן)

    34 מתכוני הקציצות שאנחנו הכי אוהבים להכין

    אפויות, מבושלות, מטוגנות - יש הכל, רק תבחרו

  15. קבב רומני (צילום: דניה ויינר, על האש, הסדרה הקטנה, הוצאת מודן)

    הכירו את המתכון הקבוע החדש שלכם לקבב

    ביום העצמאות השנה אתם מראים לכולם מה זה

  16. קבב קלאסי (צילום: יעל קצב, mako אוכל)

    אחרי המתכון הזה, לא תסתכלו על קבבים אחרים

    הקבבים שתמשיכו להכין גם אחרי יום העצמאות

  17. עראייס פתוח עם כל התוספות (צילום: יעל קצב, mako אוכל)

    אין על האש בלעדיו: עראיס פתוח (חצי פיתה בשר)

    אפשר במנגל, אבל לא חובה

1