קבב טריק בתנור
הקבב הזה הוא כל מה שאנחנו אוהבים באוכל: גם לא מלכלך את המטבח, גם חוסך ים של זמן והתעסקות, גם טעים בטירוף, וגם ארוחה שלמה בתבנית, עם ירקות צלויים קומפלט. מה עוד אתם צריכים כדי לסגור ארוחת ערב?
יעל קצב | mako
| פורסם 30/07/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
מצרכים
חצי קילו בשר טחון
1 בצל, קצוץ דק
חצי צרור פטרוזיליה, קצוץ
מלח
פלפל שחור
רבע כפית פלפל אנגלי טחון
2 עגבניות, חתוכות לפלחים
1 בצל, חתוך לפלחים
2 פלפלים חריפים
להגשה
פיתה או לאפה
טחינה
עמבה
בצל עם סומאק
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
2 מערבבים בקערה בשר טחון, בצל, פטרוזיליה, מלח, פלפל שחור ופלפל אנגלי, עד לאיחוד.
3 משטחים את הבשר הטחון על חצי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, כך שגובה התערובת יהיה בערך ס"מ אחד.
4 חורצים את הבשר המשוטח לאורכו לקבלת קבבים.
4 מניחים בחצי השני של התבנית בצל, עגבניות ופלפל חריף. מזלפים על הכל שמן זית ומפזרים מלח ופלפל שחור.
5 מכניסים לתנור למשך 25-20 דקות.
6 מוציאים ומרכיבים ביס מנצח.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה




בתיאבון!