עראייס מגולגל על טחינה
אחרי כל כך הרבה גרסאות, האמת היא שגם אנחנו חשבנו שכבר יימאס לנו מעראייס. אבל יודעים מה? זה פשוט לא קרה. מבחינתנו כל יום בשבוע לגוון עם עראייס אחר, מהיום ועד תמיד
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
3 טורטיות
מעט שמן זית, לזילוף לפני האפייה
לתערובת הבשר:
רבע קילו בשר טחון
חצי בצל, קצוץ דק
חצי צרור פטרוזיליה, קצוץ דק
כפית שטוחה מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית פלפל אנגלי טחון
להגשה:
טחינה סמיכה
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מערבבים את כל מרכיבי תערובת הבשר בקערה.
3 מניחים טורטייה על משטח העבודה ומשטחים עליה שליש מכמות הבשר בעזרת כפות הידיים (זה יוצא בערך חופן). מהדקים היטב.
4 מגלגלים את הטורטייה לרול ופורסים לפרוסות עבות. ממשיכים כך עם שאר הטורטיות ושאר תערובת הבשר.
5 מסדרים את שבלולי הטורטיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מזלפים מעט שמן זית וצולים 15 דקות, עד הזהבה.
6 להגשה: מורחים בצלחת ההגשה כמות יפה של טחינה, ומסדרים את העראייס.
** אפשר להגיש עם זילוף של דבש, גרגירי רימון, צנוברים, צ'ילי גרוס ו/או פטרוזיליה.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה


בתיאבון!