צילום׃ רעות עזר-אסרף, mako אוכל

תבשיל בשר עם דלעת וערמונים

אם אתם מחובבי הבשר, התבשיל הזה הולך להפיל אתכם מהרגליים: צלעות בקר חתוכות לקוביות, שמתבשלות ארוכות עם ערמונים וקוביות דלעת ומעלות ניחוחות של ראס אל חנות - שיעוררו רעב בכל אחד, בכל שעה ביממה

רעות עזר-אסרף | mako אוכל | פורסם 28/07/19 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 113 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

רבע כוס שמן זית

קילו וחצי בשר צלעות בקר, חתוך לקוביות בינוניות

מלח

פלפל שחור

3 בצלים לבנים, פרוסים דק

3 גבעולי סלרי, חתוכים גס

1 כף ראס אל חנות

2 כפות סוכר חום

2 כוסות מים

800 גרם דלעת (ללא קליפה וגרעינים), חתוכה לחתיכות בינוניות

2 כוסות ערמונים קלויים

אופן ההכנה:

1 מטגנים בסיר רחב את הבשר מכל הצדדים. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס, מוציאים ומניחים בצד.

2 באותו הסיר מטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את הבשר והסלרי ומתבלים בראס אל חנות, מלח וסוכר חום. מכסים במים ומביאים לרתיחה.

3 מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים 40 דקות. מוסיפים את הדלעת והערמונים, ממליחים במידת הצורך, מכסים שוב ומבשלים עוד שעתיים.