צילום׃ דניאל בר און

מוח ברוטב פלפלים ופקאנים

מוח טלה ברוטב פלפלים פיקנטי בבישול מהיר וזריז עם ערימת פקאנים קלויים מעל. מעט עבודה והרבה מאוד טעם

שפרי שפירא | מאסטר שף | פורסם 22/01/14 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 5 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

מוח עגל
גמבה
פלפל צהוב
2 חלפיניו
1/2 בצל לבן
שיני שום פרוסות
פלפל שחור גרוס
פפריקה חריפה
פפריקה מתוקה מעושנת
חופן פקאן קלויים
חופן עלי כוסברה

אופן ההכנה:

1 בסיר מרתיחים מים, מכניסים את המוח ומבשלים 20 דקות עד שהמים לבנים. מוציאים את המוח בזהירות ושוטפים. מניחים בצד.

2 מטגנים את כל סוגי הפלפלים ביחד עם הבצל והשום. מוסיפים פלפל שחור גרוס, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה (אם יש מעושנת). כשהרוטב מבעבע מוסיפים את המוח ומבשלים עוד 25 דקות.

3 הרכבת המנה: מעבירים לצלחת, מוזגים מעל 3 כפות מהרוטב ומפזרים את הפקאנים והכוסברה.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים