צילום׃ דניאל בר און
מוח ברוטב פלפלים ופקאנים
מוח טלה ברוטב פלפלים פיקנטי בבישול מהיר וזריז עם ערימת פקאנים קלויים מעל. מעט עבודה והרבה מאוד טעם
שפרי שפירא | מאסטר שף
| פורסם 22/01/14
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
מוח עגל
גמבה
פלפל צהוב
2 חלפיניו
1/2 בצל לבן
שיני שום פרוסות
פלפל שחור גרוס
פפריקה חריפה
פפריקה מתוקה מעושנת
חופן פקאן קלויים
חופן עלי כוסברה
אופן ההכנה:
1 בסיר מרתיחים מים, מכניסים את המוח ומבשלים 20 דקות עד שהמים לבנים. מוציאים את המוח בזהירות ושוטפים. מניחים בצד.
2 מטגנים את כל סוגי הפלפלים ביחד עם הבצל והשום. מוסיפים פלפל שחור גרוס, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה (אם יש מעושנת). כשהרוטב מבעבע מוסיפים את המוח ומבשלים עוד 25 דקות.
3 הרכבת המנה: מעבירים לצלחת, מוזגים מעל 3 כפות מהרוטב ומפזרים את הפקאנים והכוסברה.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים