צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

קציצות בקר ברוטב עגבניות

תבשיל קציצות בשר עם רוטב פשוט וטעים הוא חתיכת אוכל מנחם. מתכון זריז שיסגור לכם את הפינה של הצהריים בחצי שעה

שלומי אלדר | מאסטר שף | פורסם 02/02/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 5 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לקציצות:

500 גרם בשר טחון (רצוי כתף או צוואר)

1 בצל טחון

מלח

פלפל שחור גרוס

ביצה קשה

שמן לטיגון

לרוטב:

בצל

חופן עגבניות שרי

מיץ לימון

מלח

מעט שמנת מתוקה לבישול

אופן ההכנה:

1 הקציצות: מערבבים את כל המרכיבים עד שנוצרת עיסה, יוצרים קציצות ומטגנים במחבת חצי טיגון.

2 הרוטב: בסיר מטגנים את הבצל, מוסיפים עגבניות שרי, מיץ לימון ומלח. מוסיפים את הקציצות ומבשלים במשך 10 דקות.

3 מוציאים את הקציצות מהסיר, טוחנים את הרוטב ביחד עם שמנת מתוקה עד לקבלת מרקם אחיד.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

>> למתכון של הכרוב המומלא שמופיע בתמונה