צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

טונה צרובה וקציצות לצד סלט בצל

לאכול שלוש מנות בלי להתפוצץ? איפה נרשמים? טונה צרובה לצד קציצות בשר עתירות בצל וסלט חרפרף וחמצמץ כאחד. בונוס: קילוף הבצל הוא החלק הכי מורכב בהכנה

נורמן עיסא | מאסטר שף VIP | פורסם 04/03/15 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.3 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לטונה הצרובה:

נתח טונה אדומה

שמן זית

לקציצות:

בצל

קמח

פלפל

100 גרם בשר קצוץ

לסלט:

1 בצל

1 פלפל ירוק חריף

סומאק

לימון

שמן זית

אופן ההכנה:

סלט בצל עם פלפל ירוק חריף וסומק (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
סלט בצל עם פלפל ירוק חריף וסומק|צילום: קשת, מאסטר שף VIP

1 הטונה: במחבת עם שמן זית חם, מכניסים את הטונה טונה צרובה ומטגנים כ-7-10 דקות מכל צד.

2 הקציצות: קוצצים את הבצל היטב, מערבבים עם יתר המרכיבים ומטגנים במחבת עם שמן זית כעשר דקות מכל צד.

3 הסלט: בקערה מערבבים את כל המרכיבים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.